Walk&Wine Ilok

19. do 21. travnja 2024.

Ovog proljeća ne nedostaje nam motivacije za bijeg iz grada u prirodu. Ako tražite nezaboravno vikend iskustvo, uzmite u obzir manifestaciju Ilok Walk&Wine koja se održava u Iloku od 19. do 21. travnja.

Petak 19.4.
Očekuje vas večernji party dobrodošlice uz malo domaćih hitova u acoustic verziji i podjelu startnih paketa. U atriju dvorca Odescalchi također ćete imati priliku probati i vina iločkih vinara koji će se predstaviti sa svojim vinima.

Subota 20.4.
Rezervirana je za dvije Walk&Wine rute duljine 14 i 12,26 km koje će prolaziti najljepšim srijemskim vinogorjem i obroncima Fruške gore. Na obje rute će biti čak 8 stanica gdje će vinari ponuditi degustaciju svojih vina te tradicionalna jela poput pogačica s čvarcima, kruh s masti, domaće kiflice i slično.
Kraj rute koje će biti pod vodstvom vodiča iz HPD Liska Ilok, bit će u atriju dvorca Odescalchi gdje će biti pripremljen i „after party“ uz glazbeni nastup izvođača, a na kojem će se natjecatelji moći okrijepiti uz kompleksnija tradicionalna jela, te vina iločkih vinara-izlagača.

Nedjelja 21.4.
Zamišljena je kao malo laganiji dan, a zainteresirani će imati priliku obići neke od iločkih vinarija koje će otvoriti svoja vrata i napraviti doručak uz razgledavanje vinarija uz promotivne cijene.

Prijave su moguće jedino preko ovog obrasca.
Ako se prijavljuje više osoba potrebno je dopisati u za to predviđeno polje.