Generalna Skupština asocijacije DCC u Iloku

Generalna Skupština međunarodne asocijacije DCC održat će se 06. i 07.12.2011. u Iloku u hotel "Dunav". Dunavski centar za kompetenciju - Danube competence center (DCC) asocijacija je osnovana na inicijativu i uz sufinanciranje njemačkog GIZ-a ( Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit ) za područje zemalja donjeg Podunavlja s ciljem unapređenja i mrežnog rada na polju turizma, ekologije-okoliša, marketinga i drugo sa sjedištem u Beogradu.

Članovi DCC-a su javne, privatne, nevladine i druge organizacije iz Hrvatske, Ukrajine, Srbije, Bugarske, Rumunjske, Austrije, Njemačke i Moldavije. Jedna od osnovnih zadaća DCC-a je doprinos razvoju održivog turizma u Podunavlju kroz iniciranje i provedbu relevantnih projekata, izgradnju kapaciteta u turizmu i promicanje visokih standarda kvalitete turističkih usluga/proizvoda.

Na Skupštini će se osim o redovitim, općenitim točkama vezanim uz rad DCC-a tijekom 2011.g. razgovarati i o budućim, novim aktivnostima asocijacije ili pojedinih područja te drugim temama od interesa. Gost Skupštine bit će František Stano, deputy CEO Slovak National Tourist Board.

Područje Iloka, ali i Srijema učlanjeno je u DCC kroz Ured za međunarodnu suradnju (TINTL) i stručnu podršku TZ Ilok te nam je zadovoljstvo da smo dobili povjerenje biti suorganizatori i domaćini 3. Generalne Skupštine. Više o DCC na: www.danubecc.org

Novosti

Atraktivnosti i znamenitosti

Novosti

  • Orao krstaš
  • Jeste li znali da je u očuvanom i slikovitom iločkom krajoliku jedino stanište orla...