Kontakt
   
Položaj na karti Povratak na listu

Kuća za odmor Weinrauch***

Kontakt

Kuća za odmor Weinrauch***
dr.F.Tuđmana 39
Tel +385(0) 986 12 772
Email alica.weinrauch@gmail.com
https://www.facebook.com/guest.house.weinrauch/

Kuća za odmor Weinrauch***  je specifična i autentična iločka kuća građanskog tipa u kojoj je u prošlom stoljeću živjela obitelj Weinrauch, očuvanog interijera i eksterijera prilagođena za poseban doživljaj i boravak.Objekt je lako dostupan i smješten u tzv. gornjem gradu, u glavnoj iloćkoj ulici koja iz pravca Vukovara vodi prema povijesnoj jezgri odnosno dalje prema donjem gradu, Dunavu i granici u pravcu N.Sada,a neposredno uz križanje koje vodi direktno do vinograda i vidikovaca u pravcu Šid.

Kapacitet 4 + 4 osobe, najam cijelog objekta (750,00kn),sadrži kuhinju,dnevni boravak,dvije spavaće sobe sa bračnim krevetom i dodatnim kaučom,kupaonicu,vlastitu knjižnicu i zimski vrt. Kuća Weinrauch okružena je prekrasnim zelenim dvorištem, a u stražnjem dijelu imanja je vrt u kojemu se gosti mogu poslužiti povrćem i voćem. Kuhinja ima svu potrebnu opremu za pripremu hrane. Kuća je zadržala stari šarm građanskoga života Iloka s početka 20.st. Svatko tko voli uglađen, pomalo nostalgičan vintage stil neće pogriješiti odabirom kuće Weinrauch,no i svi putnici namjernici zasigurno će osjetiti autentični duh prošlih vremena i za vrijeme boravka udobno se smjestiti u ambijentu koji odmara od svakodnevice. Pogodno za obitelji,parove,prijatelje,pojedince,cyclo  i moto turiste,backpackere..

Mogućnost boravka malih kućnih ljubimaca uz nadoplatu, dvorišni parking, besplatan wi-fi,privatni ulaz i boravak i drugi sadržaji i pogodnosti. U blizini turističke znamenitosti,pekarnica,vinoteka,trgovina,bus stajalište,bankomati,pošta,restoran.

Upiti i rezervacije na navedene kontakte.

Facebook stranica 

google maps street view

Događanja: Nedjelja, 01.09.2019.. "REDWEINrauch Venue", spoj retro amtmosfere,iločkih crnih vina vinarije TRS i zalogaja restorana "Dunav",u sklopu manifestacije 52. iločka berba.

Gotovina Parkiralište Vrt Vrtni namještaj Štednjak Suđe Satelitska Internet Kada WC