Kontakt
Julija Benešića 62,
32236 Ilok
Tel: 032 596 500
Fax: 032 590 134
hoteldunavilok@hoteldunavilok.com
www.hoteldunavilok.com
   
Položaj na karti Povratak na listu

Hotel "Dunav"****

Kontakt

Hotel "Dunav"****
Julija Benešića 62, 32236 Ilok
Tel 032 596 500
Fax 032 590 134
Email hoteldunavilok@hoteldunavilok.com
www.hoteldunavilok.com

Mali obiteljski boutique hotel "Dunav" sa četiri zvjezdice, ponosno se protegnuo na samoj obali Dunava, u oazi mira i tišine.

Okružen zelenilom, gostima pruža nezaboravan ugođaj. Kapaciteta je 5 dvokrevetnih soba, 9 jednokrevetnih soba i 2 apartmana, dio soba kategoriziran je  u depadans 3***. Restoran je kapaciteta 180 mjesta, a u svom sklopu ima odvojeni separe i zimsku terasu s pogledom na Dunav. Ljetne terase smještene su na obali Dunava u hladovini stoljetnih platana koje pružaju utočište gostima i u najvrelijim ljetnim mjesecima. Pored toga tu je i dvorana za poslovne i druge skupove te riječni turistički brod "Danubius". Ljeti je na raspolaganju i beach bar na maloj pješčanoj plaži (ovisna o vodostaju Dunava).

 Gastronomska ponuda kontinentalne kuhinje, posebno jela od riječne ribe, a uz vrhunsku hranu u ponudi su i vrhunska vina iločkih vinara.

Kulinarsko umijeće njihovih kuhara je veliki doprinos gastronomskoj kulturi ovoga grada, uz vrhunsku hranu u ponudi su i vrhunska vina iločkih vinara. Ljubazno osoblje će udovoljiti Vašim željama prilikom organizacije svadbenih večera, domjenaka, poslovnih i svečanih ručkova.

Turistički brod „Danubius“  kao dio sadržaja  hotela posebna je i jedinstvena ponuda u hrvatskom Podunavlju, samo tu, u Iloku možete doživjeti pravu, izazovnu, pomalo luksuznu kraću ili dužu vožnju rutom po želji . Kraću panoramsku, ispod mosta, do same granice ili Šarengradske Ade,  dužu do Vukovara, Osijeka ili pak Novog Sada.Vožnje su za grupe so cca 50 osoba, na brodu i tijekom vožnje moguće je organizirati i catering, degustacije  iločkih vina, konzumirati pića i napitke, održati promocije, prezentacije, sastanak, ili jednostavno u interijeru-baru ili vani uživati u vožnji.

U suradnji s udrugom "Iločka vinska cesta" nude obilazak vinskih podruma malih vinara ili druge lokacije i sadržaje. 

Visa Gotovina Balkon Parkiralište Vrt Terasa Klima Internacionalna kuhinja Tradicionalna kuhinja Bar TV Satelitska Internet Tuš Kada WC Telefon Pas Restoran Doručak Meso Riba Vegeterijanska hrana Kolač Sladoled bike&bed