Doček 2019., Ilok

 Blagdanski dani su blizu pa tako i odluka o mjestu odabira najveselije i najduže noći, one novogodišnje. 

Maleni brijeg, nepreglednih vinograda red, možda i snijeg, novogodišnji je izbor za pet! 

Novogodišnja noć u Iloku, kompleks ladanjskog imanja vinogradi Principovac-paviljon Princeps, u ponudi samo doček 395kn (važi za rezervacije do 20.12. nakon toga 495kn.) ili trodnevni all inclusive paketi.

Doček u sali Princeps uključuje zabavu uz IVAN SEBALJ & BECHARS, gala večeru, vino i sva druga pića uključena, nagrade, igre, pjenušac u ponoć, vatromet

Smještaj u Iloku već je rasprodan no osiguran je i u susjednom Vukovaru, otvorena i mogućnost organiziranog  uključenog prijevoza iz Osijeka, Vinkovaca.Vukovara sukladno interesu.

Više i detajnije saznajte na https://www.ilocki-podrumi.hr/docek-nove-godine-na-ladanjs…/

e-mail: staripodrum@ilocki-podrumi.hr   tel. 032 590  088

Dobrodošli!

Arhiva

U Iloku možete dočekati Novu 2018. na javnom, otvorenom prostoru gdje je gradski doček za sve građane i goste, lokacija stara-jezgra-tržnica. Druženje i veselje od 21.30 do cca 1.30h uz zabavni sastav "Avangard", Osijek, ponudu kuhanog vina, čaja,vatru za ugrijati se i drugo...

Možete odabrati i neki od lokalnih cafe barova koji imaju organizirani ili doček otvorenog tipa.

Najatraktivniji je svakako doček Nove 2018. godine usred vinograda  ladanjskog imanja "Principovac".

Doček Nove 2018.g. u Iloku – svečana sala tj. paviljon Princeps, vinogradi-ladanjsko imanje Principovac. U ponudi su dvije varijante: samo novogodišnja noć ili aranžman sa noćenjem. Doček u sali Princeps uključuje zabavu uz IVAN SEBALJ & BECHARS, gala večeru, vino i sva druga pića uključena, nagrade, igre, pjenušac u ponoć, vatromet, fire show,vinski kokteli besplatni bus prijevoz iz Vukovara, Vinkovaca i Osijeka (ukoliko bude adekvatni interes).